HOME              AKTIVITETER             SKYDEAFD.           HUNDEAFD.      BILLEDER             KONTAKT

Hundeafdelingen for MJF

LIVA

Hundetræning forår 2020

Lydighed er for alle som ønsker en velafbalanceret hund, med masser af hygge til træning.

Indskrivning til hundetræning tirsdag den 24. marts kl. 18.00

Der vil være forårstræning for unghunde og åbenklasse.

Husk at medbringe hund og vaccinationsattest!

Efterfølgende træningsdage vil være (Medlemspris/Pris for ikke medlemmer):

Mandage/unghunde (kr. 350,-/400,-)

Tirsdage/åbenklasse (kr. 375,-/450,-)

Hundeafslutning tirsdag den 12. maj kl. 18.00

Afslutning af forårstræningen i MJF.

Vores hundetræning omfatter:

Grundfærdigheder, lydighed

Apporteringstræning

Jagtfærdigheder

Åben træning

Alle racer og niveauer er velkomne, men vi er en jagtforening, så træning og undervisning vil derfor typisk være jagtrelateret. Målsætningen for vores hunde er, at de (på sigt) ville kunne bestå Jægerforbundets apporteringsprøve og træning og undervisning vil derfor hovedsageligt være målrettet dette.

Vores undervisning baseres på positiv indlæring, motivation og forstærkning af ønsket adfærd samt et godt forhold mellem hund og fører. Straf og irettesættelse er ikke en acceptabel indlærings metode. Vi tager i undervisningen højde for racespecifikke forskelle og forsøger at differentierer for dette i træningen.

Tilmelding til Steen Sørensen på tlf. 6069 5488

Skulle du have spørgsmål eller problemer vedr. hundedressuren, er du meget velkommen til at spørge til træningsaftnerne eller ringe til os!

Hundekoordinator:

Steen Sørensen

Løbske tæver kan ikke deltage i træningen.

De af dyrlægen anbefalede vaccinationer af din hund skal være foretaget

inden træningens start.

Hunde som deltager i træningen skal som minimum have lovpligtig hundeforsikring.

HUSK TRÆNING GØR MESTER!

Der kræves meget hjemmearbejde for at opnå et godt resultat.

Vi hjælper dig med det grundlæggende for dressuren hvorefter vi forventer, at du gentager øvelserne derhjemme mellem trænings aftenerne.